Gewichtsconsulent Vlaardingen -
                                                          
                                                               
Leefstijlverbetering centraal in campagne ‘Dag Oud. Hallo Nieuw!’ 

Hoe verbeter je je leefstijl met kleine veranderingen? Die aanpak staat centraal in de campagne 'Dag Oud, Hallo Nieuw', die Gewichtsconsulent Vlaardingen samen met de overkoepelende beroepsvereniging voert. Ik wil mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven een nieuwe en gezondere leefstijl kunnen creëren.
De campagne loopt van 30 oktober tot en met 31 december.
Campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’

Ik zie in mijn praktijk dat veel mensen aan het einde van het jaar nadenken over waar ze tevreden over zijn, of wat ze in het nieuwe jaar juist anders willen doen. Afvallen hoort daar ook vaak bij. Ik wil mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken. Ik adviseer ze bij het maken van gezonde keuzes en het volhouden van deze nieuwe gewoontes in hun dagelijks leven”. 


Als onderdeel van de campagne verzorgt Gewichtsconsulent Vlaardingen de workshop ‘Menu make-over’. Tijdens deze workshop gaan deelnemers aan de slag met hun eigen dagmenu en leren ze hoe ze dit met kleine aanpassingen kunnen verbeteren. De eerste workshop vindt plaats op maandag 11 december a.s. Aanmelden via 

gewichtsconsulent-vlaardingen@live.nl of telefonisch op 06 53581489


liever persoonlijk advies ?
Gewichtsconsulent Vlaardingen biedt ook individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren.  Bel voor een afspraak 06 53581489 of e mail gewichtsconsulent-vlaardingen@live.nl
 
NOOIT MEER OP  DIEET

Het nieuwe jaar van plan gezond te starten ? Eindelijk je overgewicht aanpakken ?
Maak een nieuwe start en ga beter voor jezelf zorgen !
Ga niet op dieet, maar wen een andere levensstijl aan waar je de rest van je leven plezier van hebt. Soms zijn het kleine veranderingen die al heel goed helpen. 
Kinderen mogen zelfs niet op dieet, zij zouden allerlei voedingsstoffen tekort kunnen komen die ze hard nodig hebben als ze in de groei zijn. Misschien weet je niet goed wat en hoe je moet veranderen. Een gediplomeerd Gewichtsconsulent kan je begeleiden en tot nieuwe inzichten brengen.
 
Geen gelegenheid/tijd om langs te komen ? Denk eens aan online begeleiding, met elke dag advies, recepten, tips, allemaal op maat gemaakt voor jou !
 
 Ook in 2017 worden de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoed in de aanvullende pakketten van de volgende zorgverzekeraars: 
 


 

Er zijn verschillende manieren om aan je gewicht te werken. "Slechte" diëten zijn diëten die een drastische aanpassing van je eetgewoonten vragen en een snel en indrukwekkend gewichtsverlies beloven. Voorbeelden zijn onder meer Dukan, Atkins, Hollywood, het ananas- of appeldieet en het eiwitdieet. 
De belofte komt wel vaak uit, maar alleen voor even. Deze diëten zijn onmogelijk vol te houden omdat ze veel te streng zijn.Beter kan je een nieuwe leefstijl aanleren en geen dieet volgen. Wat aanpassingen in je eigen eetpatroon, bewuster zijn van wat je eet en drinkt, weten wat goed en slecht voor je is, af en toe wat lekkers op z'n tijd en wat meer bewegen. Zo kan je voor de rest van je leven leren welke keuzes je moet maken en kan je altijd op het gewicht blijven wat bij jou past. 
Hou een dag of 4 een eetdagboek bij om duidelijk te krijgen waar het fout gaat en wat er verbeterd kan worden. Download je eetdagboek hier 
eetdagboek word.doc (DOC — 111 KB)
 
Een soms net zo'n groot probleem kan ondergewicht zijn. Ben je verder gezond en heb je geen eetprobleem, dan kan een Gewichtsconsulent ook hierin ondersteunen ! Schakel een Gewichtsconsulent in die voor je uitrekent hoeveel jij kan/moet eten en op welke momenten om op jouw ideale gewicht te komen en te blijven.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint