Gewichtsconsulent Vlaardingen

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Wessel
Voor mijn werk zit ik op het ogenblik in een sollicitatieronde waarbij er fysiek heel wat van je verwacht wordt. Ik wist voor mijn gevoel al heel wat van goede en gezonde voeding af maar het lukte mij maar niet om de laatste kilo’s kwijt te raken. Het is niet dat een overgewicht heb, maar wilde gewoon een kilo of acht eraf, om de overtollige ballast die ik moet meesjouwen, kwijt te raken. 

Via het internet heb ik contact gezocht met Iris. Heb haar uitgelegd wat mijn doelen waren en wat ik ook fysiek aan inspanningen deed. Met minimale veranderingen in mijn voedingsschema en een hoop leuke ideeën over nieuwe recepten, heb ik binnen ongeveer 7 weken al 5,5 kilo verloren. Nu nog even de laatste kilootjes. Heb door de tips en recepten ook niet het idee dat ik aan het lijnen of diëten ben of iets dergelijks. Het is meer dat ik nog meer bewust ben geworden over alles wat ik eet. 

Het mooie is dat ik alles via het internet en de email met Iris heb besproken. Dit heeft voor mij echt gewerkt. De discipline had ik al en door mijn onregelmatige werkschema had ik weinig tijd om telkens langs te gaan. Naast dat wij regelmatig contact hadden, kreeg en krijg ik nog steeds allerlei lekkere recepten toegestuurd. Ook krijg ik vaak handige tips en informatie overvoeding toegezonden.  Erg leuk en handig. Zelfs mijn vrouw en zoontje eten mee met de recepten die Iris heeft gestuurd.

Iris nogmaals super bedankt voor alles !Monique:Na 9 jaar avondstudie was ik helaas naast heel wat wijzer ook heel wat kilo's zwaarder. Studeren betekende zitten, lezen en achter de computer. Dit naast werken en een gezin vroeg veel energie. Moeheid en stress at ik weg en natuurlijk vaak met de verkeerde dingen. Dit was dan ook duidelijk te zien. Ik voelde me helemaal niet prettig maar het lukte me maar niet om af te vallen.
In mei draaide ik de knop om en op aanraden van mijn oudste dochter ging ik op zoek naar een voedingsconsulente. En daar was gelukkig 'Iris'.  
Naast de spannende weeg momenten kreeg ik goed op te volgen eet adviezen. Ik ben vanaf dat moment drie keer per dag gaan eten en nam verantwoorde tussendoortjes. De eerste maanden was ik vrij streng en zondigde nooit maar op een gegeven moment stond ik mezelf wel eens wat lekkers toe. En rond december 2011 was ik 13 kilo afgevallen door gezond te eten en te bewegen. 
In juni dit jaar heb ik een kleine dip gehad. Te druk thuis en op het werk De drie eetmomenten schoten er af en toe bij in en de zoete en hartige tussendoortjes waren weer even heel verleidelijk maar de basis was door Iris goed gelegd. Het lukte me om in de zomervakantie, die voor mij gelukkig 6 weken duurde, de draad weer op te pakken en de kilo's zijn er af gebleven. Ik eet gezond en beweeg en ben heel blij dat ik de beslissing heb genomen om Iris te consulteren. 

Mariette: Sinds eind januari ben ik 20 kilo afgevallen met behulp van Iris. Daarom is het maar eens goed om haar in het zonnetje te zetten. Dat mag ook best eens een keertje. Al die miljoenen diëten die ik had gevolgd, al die deskundigen die ik had bezocht, niets had geholpen.
De eerste keer dat ik bij Iris kwam, zei ze iets wat enorm bij me binnenkwam. Ze zei: “weet je wat je steeds moet zeggen?” Ik mag het wel, maar ik doe het niet.”  En dat was het begin van een hele fijne samenwerking. Niks negatiefs, steeds dat positieve van haar.
Met héél veel plezier ontving ik ook haar mailtjes met recepten, tips etc. Maar ja, toch werd er iets voor mijn voeten geworpen, waar ik helemaal niet blij om was. Iris zei, dat ik meer moest bewegen, en als er nou iemand niet van bewegen hield, was ik het  Maar jawel hoor, ook dit kreeg ze voor elkaar. Na 22 jaar niet gefietst te hebben ,kocht ik in een opwelling een fiets met ondersteuning, en fiets alsof  mijn leven ervan afhangt. De ene tour na de andere doe ik aan mee.
Nadat ik de eerste 10 kilo kwijt was geraakt, had ze een jerrycan met 10 liter vloeibaar vet voor me klaar staan. Of ik die even wilde optillen. Dat was een moment waar ik regelmatig aan terug denk. Hoe was het in hemelsnaam mogelijk dat ik dit altijd met me mee had gezeuld . Wat een gewicht. En nu ben ik 2 van die jerrycans kwijt.
Voel me zo ongelooflijk goed. Ben lang niet meer zo moe. Heb veel meer energie. Ik zweef van al die complimenten die mensen me geven  En dan het paradijs ontdekken, want ik kan nu in zoveel meer winkels gaan shoppen voor kleding. Winkels waar ik altijd snel voorbij liep. Voorzichtig ga ik wel eens eentje naar binnen en schrik me wild van zoveel keus die ik nu heb.
Iris mijn hand is klein, maar mijn dank is groot. Nooit heb je me iets verboden. Nooit heb je iets negatiefs gezegd. Denk dat dat het is geweest wat me zo’n kracht gaf om door te zetten. En dan al die mailtjes met tips en recepten. Dank, Dank, Dank en nogmaals Dank.
Het is een voorrecht dat ik jou heb leren kennen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------------Lara: Door middel van een dagmenu dat perfect op je eigen wensen wordt aangepast ben ik in korte tijd mijn kilo's kwijt zonder het idee te hebben gehad echt aan het dieeten te zijn. De combinatie van een dagmenu met de variatielijsten, de vele mails met tips en recepten en de persoonlijke aandacht is het een heel prettige en gemakkelijke manier om af te vallen.  Ik kan het iedereen aanraden. 


Nicole: Ben sinds een paar maanden bij Iris op consult. Ik moet zeggen het gaat ontzettend goed; 12 kg eraf, voel mij een ander mens. Krijg van alle kanten complimenten maar het belangrijkste is dat ik me super voel. Heb wel eens moeilijke momenten maar ja dan sleept Iris mee er weer doorheen. Altijd een stok achter deur, goede tips, heerlijke recepten. Ga het zelfs leuk vinden om te sporten ( nou ja) Kortom ga nog 5 kg door het streven is een zwart strak jurkje met de kerst hahaha. 

Carla:
 Ruim 20 jaar was het niet gelukt om mijn gewenste gewicht te behalen. Met begeleiding van Iris is het me eindelijk gelukt. 10 kilo kwijt zonder al te veel moeite! En ook nu ga ik nog 1x in de 3 weken naar Iris om het onder controle te houden. Mijn eetgewoonten (en denkgewoonten) zijn veranderd en daar ben ik heel blij mee!
Ik kan Iris echt aanraden!

Debby : Je wordt geweldig geholpen door een persoonlijk dagmenu. Krijg ook veel tips via de mail en belangstellende mailtjes met hoe het gaat en als steun. Ben nu door haar hulp al bijna 12 kilo lichter (in iets minder dan 3 mnd) en voel me geweldig. 
Kan het iedereen aanraden een afspraak te maken!! En natuurlijk niet alleen als je wilt afvallen, maar ook als je wil aankomen.

A. Heijningen : Door goede persoonlijke begeleiding, oa door ondersteunende mailtjes, is het mij gelukt om zo'n 4 kilo af te vallen.